Τί είναι το dropshipping ?

στις

Ο πελάτης βλέπει κάποιο αντικείμενο σε ένα online κατάστημα.

Αγοράζει το προϊόν αυτό από το συγκεκριμένο online κατάστημα (website, ebay store, amazon store κλπ ). Ο πελάτης δέχεται το προϊόν κατευθείαν από τον κατασκευαστή ή από τον χοντρέμπορο.

Με λίγα λόγια ο άνθρωπος στον οποίο ανήκει το online κατάστημα είναι απλά ο μεσολαβητής μεταξύ χονδρεμπόρου/κατασκευαστή και καταναλωτή. Πουλά το αντικείμενο μέσω του online καταστήματος του, χωρίς να έχει στοκ από αυτό το αντικείμενο και από κανένα αντικείμενο που πωλείται στο online καταστημά του.

Στη συνέχεια αφού ο καταναλωτής έχει αγοράσει και πληρώσει το αντικείμενο από το online store, ο ιδιοκτήτης του online store παίρνει αυτά τα χρήματα,κρατά το κέρδος του και τα υπόλοιπα χρήματα τα χρησιμοποιεί για να αγοράσει το συγκεκριμένο αντικείμενο από τον προμηθευτή του ή χονδρέμπορα ! Έτσι το αντικείμενο φτάνει στον καταναλωτή κατευθείαν από τον προμηθευτή/χονδρέμπορο και στην ουσία ο ιδιοκτήτης του online store από το οποίο πουλήθηκε το αντικείμενο έχει απλά το ρόλο του μεσολαβητή. Το κέρδος του όμως μπορεί να είναι πολύ μεγάλο ανάλογα με το πλήθος των αντικειμένων που πουλά και την τιμή τους!

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ONLINE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ INFINii

To INFINii είναι εδώ για να σε βοηθήσει να γίνεις ένας πολύ επιτυχημένος dropshipper!

Μέσα από την πολύ εξειδικευμένη εκπαίδευση που σου παρέχεται από τους πιο επιτυχημένους dropshipper παγκοσμίως, μπορείς και εσύ να φτιάξεις το δικό σου online κατάστημα. Να πουλάς αντικείμενα μέσα από το δικό σου website, ebay store, amazon store, μέσα από το facebook και το google,   στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, σε Αγγλία, Αμερική χωρίς να έχεις δικό σου ΣΤΟΚ. Ναι καλά κατάλαβες! Χωρίς να έχεις καμία αποθήκη με αντικείμενα, κανένα αντικείμενο στα χέρια σου, μπορείς να πουλάς χιλιάδες αντικείμενα στις μεγαλύτερες online πλατφόρμες , στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου και να έχεις εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες ευρώ κέρδος ΗΜΕΡΙΣΙΩΣ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζεις να κάνεις copy-paste και να έχεις μια σύνδεση ίντρνετ στο σπίτι σου!

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ INFINii ΤΩΡΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s